blogg
        "I'm very heterosexual"

'Very though and very friendly' - need money for apartment!

Fin, lang og utfyllende e-post til Domstoladministrasjonen i dag.

Det er den samme historien vi har hørt før.
Erik eier respektable 1/12-del av et sameie (foreløpig - kanskje mer når en av de andre eierne dør?) som han selv har taksert til 12 millioner. Med litt enkel barneskolematematikk utgjør altså Eriks del 1 million kroner. En del av disse pengene vil han gjerne at Drammen Tingrett skal sende forskudd på. Ajaj, her er det mye å ta tak i!

Kan Dere hos Domstoladministrasjonen [...], og sende meg noe kompansasjon, eventuelt som et slags forskudd, til det hussalget går i orden.

[...]

Og sørge for å få sent meg noen grunker sånn at jeg kommer ut av dette hølet her, for å si det på godt norsk.

Kompensasjon for "tort og svie"..? Er dette vanlig prossedyr i slike saker her i Norge da, Erik?
Videre så er det heller ikke Tingretten som utbetaler verken salgssum eller forskudd. Dette må du evnt. snakke med din megler og/eller ny kjøper om.

Jeg er heller ikke forundret over at Tingretten har sluttet å svare deg på e-post. Er egentlig e-post riktig kommunikasjonkanal i slike saker? Hvordan vet tingretten at det er den ekte Erik Ribsskog som driver å mailer de, og ikke bare noen som 'spoofer'? Og hva hindrer hvilken som helst person i å opprette en e-post i ditt navn, sende mail til Tingretten om at eiendommen ikke skal selges, e.l.? (spoofing, sant)

Men la oss bare leke litt med tanken, at det faktisk er Tingeretten som utbetaler forskudd på et potensielt fremtidig salg; hva om boligen aldri blir solgt? Da skylder du plutselig Tingretten 1 million. Hva har du tenkt til å gjøre da? Avbetaling med £1 pr. mnd..?

Vi håper det hvertfall ordner seg og følger spent med i saken din videre.


Kilde: http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/12/jeg-sendte-en-e-post-til_19.html


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar